Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - موتورهايي که بر روي اسکيت بردها نصب مي شوند به اسکيت سواران اجازه مي دهد تخته خود را هدايت کرده و به سمت مقصد مورد نظر خود حرکت کنند.
تويوتا به تازگي اختراع جديدي را از خود به ثبت رسانده که مربوط به هاوربرد ها و تکنولوژي هاي مربوط به آن هاست. اگر تصور شما در مورد هاوربرد ها وسايل نقليه متحرکي که سرنشين خود را از زمين بلند کرده و به نقاط مختلف مي برد بايد به شما بگوييم با تمام تکنولوژي ها و پيشرفت هاي علمي هنوز اين موضوع امکان پذير نبوده و غيرمعمول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنابراين انتظار نداشته باشيد که تويوتا هاوربردي را اختراع کرده باشد که توانايي بلند شدن از روي زمين و جابه جايي مسافر را به خصوص براي مسافت هاي طولاني داشته باشد.
اما ايده جديد اين سازنده ژاپني چيست؟

در واقع اين ايده وسيله نقليه متحرکي شبيه به اسکيت برد را توصيف کرده و سوارکاري را نشان مي دهد که با جابجايي و انتقال وزن خود بر روي پاهاي مختلف موتور الکتريکي وسيله نقليه را کنترل مي کند.
در اين طرح دو سر ابتدايي تخته دايره اي شکل بوده و از طريق يک ناحيه باريکتر با يکديگر در ارتباط اند. هر دو سر دايره اي شکل به صورت مستقل کار کرده و انرژي محرک را جداگانه دريافت مي کنند.
سنسورهايي که در اين بين تعبيه شده اند تشخيص مي دهند که اسکيت سوار وزن خود را بر روي کدام قسمت (جلويي يا عقبي) اسکيت برد انداخته است.
اين ورودي ها (داده هاي مربوط به سنسورها) به کنترل کننده کمک کرده و در نهايت موتورها طوري تنظيم مي شوند که نيروي خروجي آن ها، وسيله نقليه را به سوي مقصد موردنظر سوارکار هدايت مي کند.
طبق گفته هاي تويوتا هيچ ارتباط مکانيکي در اين طراحي و تخته خميده آن به چشم نمي خورد چرا که اين نگراني همواره وجود داشته که اسکيت سوار در حين حرکت در شرايط دشوار مثل جاده هاي ناهموار تعادل خود را از دست داده و زمين بخورد.
در صورت وجود ارتباط مکانيکي ممکن است تخته غلتان رونده اسکيت برد تراز و تعادل به وجود آمده را کم کرده و يا حتي از بين ببرد.

اين خودروساز ژاپني معتقد است که استفاده از کنترل کننده و قراردادن منبع تامين قدرت مستقل براي هر چرخ، ميتواند پايداري بيشتري را براي وسيله نقليه به همراه داشته باشد.
کنترل کننده بر ورودي هايي که از سنسورها دريافت مي شود نظارت کرده و تلاش مي کند که از حرکات خطرناک اسکيت برد جلوگيري کرده و به نوعي از آن محافظت کند.
به عنوان نمونه کنترل کننده در مواقعي که اين وسيله نقليه در حال چرخش است سرعت آن را مديريت کرده و اجازه نمي دهد در هنگام چرخش، حرکت رو به جلو اين وسيله نقليه با سرعتي خطرناک اتفاق بيفتد.
براساس اين پتنت (حق ثبت اختراع)، هاوربرد خاص موردنظر ما مي تواند با استفاده از نيروي گريز از مرکز در مواقع چرخش و حرکت رو به جلو از پرتاب شدن سوار کار جلوگيري کرده و تعادل آن را تضمين کند.
از ديگر ويژگي هاي خاص اين پتنت که سبب لذت بردن بيشتر اسکيت سوار مي شود مي توان به حرکت پيوسته آن با سرعت کم اشاره کرد.

تويوتا پيش از اين در زمينه توليد اسکيت بردها و هاوربردها فعاليت داشته است. اين کمپاني چندين سال پيش هاروبردي را تحت برند لکسوس توليد و وارد بازار کرد.
طبق گفته اسکيت سواران و ويدئويي که تويوتا براي تبليغ هاوربرد خاص خود منتشر کرده بود، استفاده کنندگان از اين تخته متحرک بايد قابليت هاي خود را افزايش داده و بهره بردن از آن نيازمند تمرين است.
با توجه به سياست هاي تويوتا و فعاليت هاي چند سال اخير آن، به نظر نمي رسد که اين توليد کننده ژاپني علاقه داشته باشد تنها در حوزه وسايل نقليه سنگين وزن فعاليت کند.
اين کمپاني به خصوص در سال هاي گذشته فعاليت خود را در حوزه هاي مربوط به روباتيک افزايش داده و به دنبال گسترش حضور وسايل و ابزارهاي مربوط به اين حوزه در زندگي انسان ها و بکارگيري و کمک گرفتن بيشتر از آن هاست. بد نيست بدانيد يکي از جالب ترين ويلچرهاي رباتي که در سال هاي اخير معرفي شده مخصوص اين کمپاني است.

در انتها نظر شما را به يکي از جالب ترين ايده هاي تويوتا جلب مي کنيم. اسکاي درايور ابتکار ديگري از اين کمپاني در حوزه وسايل نقليه سبک وزن نوآورانه است.
اين سازنده با جمع آوري گروهي از جوانان خلاق ژاپني در قالب يک استارتاپ قصد دارد يک خودروي پرنده را توليد کند. اسکاي درايور که گفته مي شود مشعل المپيک 2020 توکيو را روشن مي کند نماد خودروهايي خواهد بود که به هيچ عنوان گرفتار ترافيک خياباني نشده و سرنشينان را در کمترين زمان ممکن به مقصد خواهند رساند.
شايد براي شما جالب باشد بدانيد که تاکنون هيچ خودروي پرنده اي وارد فاز تجاري سازي نشده و در صورت موفقيت اسکاي درايور مي تواند لقب نخستين ماشين پرنده تجاري سازي شده را از آن خود کند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۴۴۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف خودروی تویوتا قاچاق از یک تعمیرگاه

سرهنگ محمد محمد پور رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران گفت: در راستای اجرای طرح مقابله با خودرو‌های پلاک مخدوش و قاچاق، پیرو وصول گزارشی مبنی بر تردد یک دستگاه خودروی تویوتا تک کابین قاچاق متعلق به شخصی با هویت معلوم در شهرستان ساری، تحقیق و بررسی موضوع در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.

او افزود: کارآگاهان این پلیس پس از هماهنگی قضایی، خودروی مورد نظر را در هنگام تعمیر در یک تعمیرگاه خودرو‌های خارجی در سطح شهر ساری بود مشاهده و پس از بررسی مدارک، توقیف و به مقر انتقال دادند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران با بیان اینکه مدارک خودروی توقیفی هیچگونه همخوانی با شماره موتور و بدنه خودروی مذکور را نداشت و قاچاق بوده است، گفت: کارشناسان ارزش خودروی مکشوفه قاچاق را بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

سرهنگ محمد پور مبارزه با جرائم اقتصادی را یکی از برنامه‌های اولویت دار پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران عنوان کرد و افزود: در این راستا مالک این خودرو پس از تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • چالوس یک طرفه شد
  • ثبت بیشترین تخلف سرعت در محور ارومیه- مهاباد
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • ۲۱ میلیون تردد در جاده های استان تهران ثبت شد
  • راننده نیسان زیر چرخ‌های کامیون در همدان جان باخت
  • خودروهای برقی خطرناکند؟
  • کشف خودروی تویوتا قاچاق از یک تعمیرگاه
  • هلند میزبان آینده‌نگرترین محله جهان
  • خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب می‌رسانند
  • معرفی جان سخت‌ترین خودروها در جهان (+عکس)