Web Analytics Made Easy - Statcounter

دنیا و تکنولوژی به شکلی عجیب در حال دگرگونی هستند و دنیای خودروها نیز با توجه به نیازهای مردم و انقلاب ساختارهای شهری، تغییر ماهیت داده و متحول می‌شوند. بسیاری از کارشناسان بر این باورند که الویت‌های آتی خودروها تغییر کرده و آنچه از خودروی کنونی انتظار داریم به زودی منسوخ می شود.

به گزارش گروه خودروی عصر ایران به نقل از "کاراسکوپ"، گروه صنعتی راین‌اسپید در مدل مفهومی "اسنپ" که در نمایشگاه مصرف‌کنندگان الکتریکی به نمایش درآمد، به تصویر خودرویی پرداخته که کاربران آن می‌توانند با حذف بدنه خودرو از آن مانند یک اسکیت‌برد استفاده کنند و با نصب دوباره بدنه آن را به صورت یک خودرو درآورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خودرو یک موتور الکتریکی 68 اسب‌بخاری دارد و در حالت فلت در 5 ثانیه به شتاب صفر تا صد کیلومتر می‌رسد. ماهیت خودرو برای محیط‌های شهری – غیر از بزرگراه و آزادراه‌ها- طراحی شده است. بیشینه سرعت این وسیله به 80 کیلومتر بر ساعت می‌رسد و خودرو با یک بار شارژ می‌تواند مسافتی نزدیک به 100 کیلومتر را طی کند. چرخ‌های 18 اینچی این خودرو نیز می‌توانند مانورپذیری خودرو برای مسیرهای درون‌ شهریی را تسهیل کنند.

سازندگان خودرو در بخش کابین فضای مناسبی را برای 4 نفر در نظر گرفته‌اند. در این فضا نمایشگرهای مختلف در دسترس سرنشینان قرار خواهد گرفت. پنجره‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که می‌توان اطلاعاتی را روی آنها به نمایش درآورد. قابلیت شارژ بدون سیم و اتصالی نیز در کابین خودرو وجود دارد.

جدا شدن دو بخش خودرو باعث می شود ارتقاء عناصر مختلف در بخش‌های خودرو آسان‌تر شود و از دیگر سو ما با انعطاف بیشتری در خودرو مواجه هستیم. کابین خودرو همچنین می‌تواند به فضایی دلنشین برای کار یا استراحت طولانی تبدیل شود. طراحان اعلام کرده‌اند که مدل مفهومی‌شان قابلیت تبدیل شدن به یک فضای فناورانه برای کار یا زندگی – برای ساعات طولانی- را خواهد داشت. آنها این طرح را مناسب زندگی‌های آتی می‌دانند و امیدوارند چنین طرحی بر فعالیت بدنی و نشاط آیندگان بیفزاید.

 

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۸۱۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان

رقابت طرح‌ها در ره آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری همزمان با رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان پایان یافت و نتایج آن اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، همزمان با برگزاری رویداد ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان فرصتی برای ارائه طرح‌ها و محصولات فناورانه گذاشته شده بود تا افراد و شرکت‌ها بتوانند با ارائه محصولات و طرح‌های خود در حضور داوران و متخصصان مربوطه، طرح خود را به چالش کشیده و مطرح کنند.

ارائه طرح یا محصول به صورت حضوری در محل دانشگاه صنعتی اصفهان انجام شد و طرح‌های برگزیده در جلسه‌ای با حضور معاونان حمل‌ونقل و ترافیک کلان‌شهرها ارائه شد.

نتایج حاصل شده پس از داوری به این صورت بود که لجستیک هوشمند پارس نرم افزار هوش مصنوعی در مدیریت ناوگان و مسیربندی هوشمند محصول فناورانه برتر جشنواره ره آورد (طرح برتر و برنده جایزه یک میلیارد ریالی)، دیدبان فناوری راهبردی آراد با طرح موتورسیکلت ثبت تخلف ساکن محصول فناورانه منتخب جشنواره ره آورد، پیمایش برخط به‌همراه پلتفرم یکپارچه حمل‌ونقل به‌همراه شهر محصول فناورانه منتخب جشنواره ره‌آورد و طرح‌های شایسته تقدیر مربوط به شرکت‌های موج‌افزار فردا، ریوا سرویس شدآمد و هی را است.

این رویداد با همکاری و تأمین مالی شرکت توسعه صنایع شهر فرین وابسته به بانک شهر از یازدهم تا سیزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

کد خبر 750471

دیگر خبرها

  • مجسمه‌ها هم سلفی می‌گیرند؛ متفاوت و فناورانه! (+تصاویر)
  • آغاز زندگی در حرکت خودرو امداد
  • پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان
  • کاوشگر سمت دور ماه به قمر می‌رود
  • تلسکوپ فضایی هابل به زندگی برگشت
  • قیمت جدید ساندرو کارکرده / با ۸۲۰ میلیون خودرو خارجی بخرید
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!/ عکس
  • معرفی جان سخت‌ترین خودروها در جهان (+عکس)